Bronkhorst Agrosystemen levert en monteert maatwerk deuren, lichtstraten, sandwichpanelen, ventilatoren etc. Degelijke kwaliteit voor elke boer, elke ondernemer in de agrarische sector. 

Op deze pagina leest u meer over gerealiseerde projecten. Bezoek nog eens vaker onze website: we plaatsen regelmatig nieuwe foto's en informatie!Schuifdeuren - Boxtel

Voor deze klant in Boxtel hebben we verschillende schuifdeuren geleverd en gemonteerd. De schuifdeuren zijn gemaakt van 40 mm sandwichpanelen en afgewerkt met zetwerk. Dankzijd toepassing van hoogwaardige materialen garanderen wij degelijke kwaliteit! En dat is wat de klant wil: duurzame producten. Bekijk de foto's van het resultaat!

Lees meer »

Draaideur en loopdeur - Someren

Voor deze klant in Someren heeft Bronkhorst Agrosystemen een dubbele draaideur en een loopdeur geleverd en gemonteerd. Beide zijn in eigen werkplaats geproduceerd en vervolgens op locatie afgehangen. Door toepassing van RVS hang- en sluitwerk heeft deze klant gegarandeerd lang profijt van deze deuren. Bekijk onderstaande fotoimpressie! 

Lees meer »

Staldeuren en roldeuren - Veldhoven

Optimale ventilatie en zoveel mogelijk lichtopbrengst in de stal. Bij dit project hebben we daaraan bijgedragen door het leveren en monteren van diverse staldeuren met windsturing en rolluiken. De staldeuren en de rolluiken worden handbediend. Daarnaast hebben we ook diverse onderdelen van bestaande deuren vernieuwd. 

Lees meer »

Schuifdeuren met windsturing - Ochten

Goede ventilatie in de stal en voldoende lichtopbrengst, twee punten die erg belangrijk zijn voor een agrarische ondernemer. Dankzij toepassing van sandwichpaneel schuifdeuren met aluminium lamellen oftewel: windsturing, wordt de wind rechtstandig de stal ingestuurd. Dankzij toepassing van rolluiken met transparante lamellen kan deze klant de lichtopbrengst in de stal behouden wanneer de rolluiken gesloten zijn. Bij dit project hebben we de gevel aangepast (verspringing) ten behoeve van de schuifdeuren. Daarnaast hebben we een RVS onderrail toegepast en een betonrand ingestort. Bekijk de foto's van dit project!

Lees meer »

Windsturing en diverse deuren - Renswoude

Deze nieuwe stal in Renswoude hebben wij voorzien van sandwich schuifdeuren. Deze deuren zijn elektrisch aangedreven en te besturen door middel van een afstandsbediening. Het railsysteem is niet meer zichtbaar door afwerking met zetwerk in kleur. Dankzij vakkundige montage, lopen ook deze deuren 'op rolletjes'. Daarnaast aluminium lamellen gemonteerd ten behoeve van de windsturing, gecombineerd met een rolluik. De rolluiken worden centraal bediend. 

Lees meer »

Schuif- en draaideuren - Someren

Bronkhorst Agrosystemen heeft alle agrarische deuren geleverd en gemonteerd bij dit bedrijf. De ventilatie schuifdeuren zijn gecombineerd met schuif- en draaideuren (handbediend). Deze zijn gemaakt van sandwichpanelen met een dikte van 40 mm en aan de binnenzijde volledig bekleed met RVS plaat ter bescherming tegen corrosie. Via de achterzijde van de stal wordt geventileerd. Bij hoog zomerdag kan gebruik gemaakt worden van de kleine ventilatieroosters aan de voorzijde van de stal. Prachtig project met een mooi eindresultaat!

Lees meer »

Ventilatie schuifdeuren antraciet - Alphen

Bij dit grote nieuwbouwproject hebben wij alle agrarische deuren geleverd. Optimale ventilatie was ook bij dit project een vereiste. De windsturing is volledig ingestemd op de inlaad, ook deze berekening kunt u volledig aan ons overlaten! Dankzij toepassing van aluminium lamellen in de schuifdeur, zorgen we ervoor dat de wind rechtstandig de stal in wordt gestuurd. De schuifdeuren worden gebruikt voor het laden en lossen en zijn volledig afgewerkt met RVS, ook de lamelbakken. Ook zijn er schuifdeuren zonder glas gemonteerd, afgewerkt met een nette zetwerk kap in kleur. 

Lees meer »

Hygiëne unit bij een stal - Hierden

Deze agrariër was op zoek naar een aparte unit voor een optimale hygiëne in de stal. In de unit is ruimte om de handen en laarzen te wassen voordat men de stal in gaat. Ook werkkleding wordt hier opgehangen. De unit is eenvoudig te transporteren dankzij de gemaakte openingen voor de lepels van de heftruck. Dit totaalconcept is een voorbeeld van één van de vele totaaloplossingen: dak- en wandbeplating in combinatie met de handgemaakte deuren. Deze unit is volledig ontworpen en geproduceerd in onze werkplaats. Vervolgens getransporteerd en op locatie bevestigd. 

Lees meer »

Schuifdeuren en loopdeur - Staphorst

Bij familie Mulder te Staphorst hebben wij de agrarische schuifdeuren geleverd. Dit gecombineerd met een antraciet loopdeur en een schuifdeur met glassectie. Dankzij de glassectie voldoende licht in de stal, dit is ook weer doorgevoerd in de rolluiken. Hier hebben we gebruik gemaakt van transparante lamellen om zo voldoende lichtopbrengst te garanderen. Er is gebruik gemaakt van een RVS railsysteem. 

Lees meer »

Schuifdeuren voor binnen en buiten - Lierop

Deze nieuwbouw rundveestal hebben wij voorzien van alle deuren. De deuren zijn volledig afgestemd op de beplating en voorzien van RVS onderdelen. Zo onderhoudsvrij mogelijk ingericht voor in de melkstal. Toepassing in de agrarische sector vereist kwaliteit: corrosie moet worden voorkomen! Verder kunststof schuifdeuren toegepast waar de koeien in- en uitlopen voor- en na het melken. 

Lees meer »

Elektrische schuifdeuren - België

Dit nieuwbouwproject in België bestaat uit diverse schuifdeuren van 4 meter hoog, voorzien van windsturing en een rolluik. Deze deuren zijn in eigen beheer gemaakt en getransporteerd naar de locatie en vervolgens door ons gemonteerd. Naast deze deuren ook diverse sandwichpaneel deuren met zetwerk afwerking in kleur. 

Lees meer »