Schuif- en draaideuren - Someren

Renovatie bestaande stallen

Bronkhorst Agrosystemen heeft alle agrarische deuren geleverd en gemonteerd bij dit bedrijf. De ventilatie schuifdeuren zijn gecombineerd met schuif- en draaideuren (handbediend). Deze zijn gemaakt van sandwichpanelen met een dikte van 40 mm en aan de binnenzijde volledig bekleed met RVS plaat ter bescherming tegen corrosie. Via de achterzijde van de stal wordt geventileerd. Bij hoog zomerdag kan gebruik gemaakt worden van de kleine ventilatieroosters aan de voorzijde van de stal. Prachtig project met een mooi eindresultaat!

TOEGEPASTE PRODUCTEN

Draaideuren 

Deze deuren zijn gemaakt van antraciet sandwichpanelen met een dikte van 40 mm. De deuren zijn voorzien van een RVS omlijsting voor een lange levensduur.

Schuifdeuren met windsturing

Deze deuren worden handbediend en zijn voorzien van aluminium lamellen die de wind rechtstandig de stal in sturen. Goede ventilatie gegarandeerd!

Rolluiken op de ventilatiedeur

De rolluiken worden automatisch aangestuurd. De rolluiken bestaan uit transparante (lichtopbrengst) en aluminium lamellen in kleur.

Schuifdeuren zonder glas

Deze schuifdeur is handbediend en gemaakt van sandwichpanelen in de kleur Antraciet (RAL 7016). Voorzien van RVS omlijsting en handgreep.