Bronkhorst Agrosystemen

Bronkhorst Agrosystemen is specialist op het gebied van deuren voor de agrarische sector. Wij leveren onder andere: schuifdeuren, roldeuren, staldeuren, overheaddeuren, windsturing, windbreekgaas en ook de totaaloplossingen voor uw complete stal. Ruim 20 jaar geleden is Henk Bronkhorst, als zelfstandige, begonnen met het leveren en monteren van staldeuren.

Daarnaast heeft Henk een eigen kalverbedrijf. Met behulp van kennis en ervaring vanuit de kalversector is Bronkhorst Agrosystemen in staat haar klanten goed te adviseren voor de juiste oplossing in verschillende situaties. Door de grote vraag vanuit klanten en de uitbreiding van eigen aanbod hebben wij een aantal jaar geleden een nieuwe bedrijfshal gebouwd en een compleet magazijn ingericht. Hier worden onze producten in eigen beheer geproduceerd.


Onze werkwijze

Allereerst meer informatie over onze werkwijze van offerte tot de uiteindelijke montage en de blijvende service. 

OFFERTE MAKEN 

Na ontvangst van de aanvraag, gaan wij direct voor u aan de slag. We maken een voorstel en een prijs. In dit voorstel staat een omschrijving van uw product en de mogelijke opties. Een duidelijk overzicht op basis waarvan u een keus kunt maken.

ORDERBEVESTIGING

Bent u akkoord met ons voorstel? Dan maken we een orderbevestiging. Deze sturen wij u toe voor akkoord. Deze kunt u eventueel nog controleren zodat u en wij weten dat we elkaar goed hebben begrepen. 

 

PRODUCTIE EIGEN BEHEER

Nadat we uw bevestiging hebben ontvangen, gaat de bestelling de productie in. In onze werkplaats beschikken we over alle benodigde materialen en dankzij vakkundig personeel zorgen we voor een degelijk maatwerk product. 

 

MONTAGE OP LOCATIE

Vervolgens kan de montage ingepland worden. In overleg met u wordt de planning opgesteld. Vervolgens zorgen we dat onze maatwerk deuren bij u op locatie 'draaien en schuiven'. Bent u tevreden? Dan pas is voor ons de opdracht afgerond. 

 

SERVICE & GARANTIE

Het kan voorkomen dat u storing krijgt in een elektrische deur of u heeft een klacht. Bronkhorst Agrosystemen staat bekend om haar goede service. Samen lossen we het op!Waarom Bronkhorst?

Onze werkwijze is gebaseerd op 3 zekerheden:

 

 

 

1. PERSOONLIJK ADVIES, één contactpersoon...

Dankzij korte lijnen zorgen wij voor een goede en snelle service. 

 

 

2. MAATWERK, gericht op uw wensen...

Wij leveren alleen maatwerk. Dankzij productie in eigen beheer is het eindresultaat altijd volledig afgestemd op uw wensen.

 

 

3. VAKKUNDIG, goede en snelle montage...

Een goed product verdient aandacht. Onze medewerkers zorgen voor een goede en snelle montage op locatie.

 

Bronkhorst Zonwering levert en monteert zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, horren en hordeuren. Meer informatie? Bekijk onze website!