Windsturing en diverse deuren - Renswoude

Rolluiken met transparante lamellen voor voldoende lichtopbrengst

Deze nieuwe stal in Renswoude hebben wij voorzien van sandwich schuifdeuren. Deze deuren zijn elektrisch aangedreven en te besturen door middel van een afstandsbediening. Het railsysteem is niet meer zichtbaar door afwerking met zetwerk in kleur. Dankzij vakkundige montage, lopen ook deze deuren 'op rolletjes'. Daarnaast aluminium lamellen gemonteerd ten behoeve van de windsturing, gecombineerd met een rolluik. De rolluiken worden centraal bediend. 

TOEGEPASTE PRODUCTEN

Windsturing vast lamellenpakket

Door middel van aluminium lamellen wordt de wind rechtstandig de stal in gestuurd. Dit zorgt voor perfecte ventilatie. Bij dit project gecombineerd met rolluiken.

Rolluiken

De rolluiken worden automatisch aangestuurd en centraal bediend. De rolluiken bestaan uit transparante en aluminium lamellen in kleur. 

Schuifdeur zonder glas

Deze schuifdeur zijn elektrisch aangedreven, gemaakt van sandwich 40 mm in de kleur Juniper Green (12B29). Besturing met afstandsbediening.

Kunststof loopdeuren

Deze groene loopdeuren zijn gemaakt van kunststof. De deuren zijn perfect afgewerkt met een RVS omlijsting en kunststof, zwarte handgreep.