Schuifdeuren met windsturing - Ochten

Optimale ventilatie en voldoende lichtopbrengst in de stal!

Goede ventilatie in de stal en voldoende lichtopbrengst, twee punten die erg belangrijk zijn voor een agrarische ondernemer. Dankzij toepassing van sandwichpaneel schuifdeuren met aluminium lamellen oftewel: windsturing, wordt de wind rechtstandig de stal ingestuurd. Dankzij toepassing van rolluiken met transparante lamellen kan deze klant de lichtopbrengst in de stal behouden wanneer de rolluiken gesloten zijn. Bij dit project hebben we de gevel aangepast (verspringing) ten behoeve van de schuifdeuren. Daarnaast hebben we een RVS onderrail toegepast en een betonrand ingestort. Bekijk de foto's van dit project!

TOEGEPASTE PRODUCTEN

Schuifdeuren met windsturing

Deze deuren zijn elektrisch aangedreven door middel van liermotors en voorzien van windsturing. De deur is gemaakt van sandwichpanelen in de kleur Juniper Green.

Rolluiken op de ventilatiedeur

De rolluiken worden handmatig bediend. De rolluiken bestaan uit transparante en aluminium lamellen in kleur. Geproduceerd in eigen beheer.

Kunststof gaas 

Door toepassing van groen gaas aan de binnenzijde van de deur wordt ongedierte bestreden en het binnenvliegen van vogels voorkomen.