Hygiëne unit bij een stal - Hierden

Eenvoudig transport en verplaatsing mogelijk, prefab montage in de werkplaats

Deze agrariër was op zoek naar een aparte unit voor een optimale hygiëne in de stal. In de unit is ruimte om de handen en laarzen te wassen voordat men de stal in gaat. Ook werkkleding wordt hier opgehangen. De unit is eenvoudig te transporteren dankzij de gemaakte openingen voor de lepels van de heftruck. Dit totaalconcept is een voorbeeld van één van de vele totaaloplossingen: dak- en wandbeplating in combinatie met de handgemaakte deuren. Deze unit is volledig ontworpen en geproduceerd in onze werkplaats. Vervolgens getransporteerd en op locatie bevestigd. 

TOEGEPASTE PRODUCTEN

Sandwichpaneel loopdeur

Deze groene loopdeur is gemaakt van groen sandwichpaneel met RVS omlijsting en onderdelen. Voorzien van een kunststof handgreep.

Dakbeplating

Deze unit is voorzien van sandwich golfplaten 43/83. Hierdoor is de unit goed geïsoleerd (i.c.m. de wanden). Dankzij schuin dak geen last van wateroverlast. 

Wandbeplating

De wanden zijn gemaakt van sandwich wandpanelen met een dikte van 60 mm. Perfect geïsoleerd en netjes afgewerkt met zetwerk.

Loopdeur met glas

De loopdeur met glas is ook gemaakt van sandwichpaneel met daarin een kunststof raamkozijn. Afgewerkt met RVS omlijsting en een kunststof handgreep.