• Snelle levering binnen heel Nederland
  • Alles voor uw stal of hal
  • Vakkundig advies
Home » Projecten

Bronkhorst Agrosystemen levert en monteert maatwerk deuren, lichtstraten, sandwichpanelen, ventilatoren etc. Degelijke kwaliteit voor elke boer, elke ondernemer in de agrarische sector. 

Op deze pagina leest u meer over gerealiseerde projecten. Bezoek nog eens vaker onze website: we plaatsen regelmatig nieuwe foto's en informatie!Extra hoge schuifdeuren - Hoge Hexel

Deze 6,5 meter hoge schuifdeuren zijn toegepast in een koelcel. Er is gebruikt gemaakt  Het betreft een land- en tuinbouwbedrijf met diverse verdelingen in de loods voor verschillende soorten producten. Zo gezegd, zo gedaan: zie de foto's voor het resultaat. 

Lees meer »

Draai- en schuifdeuren - Wierden

Bij dit project hebben we drie verschillende typen deuren geleverd. Een volledig gepantserde schuifdeur, dus volledig sandwichpaneel. Een dubbele draaideur, ook gemaakt van sandwichpanelen. En een schuifdeur met glassectie en ventilatie. Dankzij de glassectie optimaal licht in de stal, en door toepassing van windsturing en een rolluik met transparante en aluminium lamellen ook nog eens optimale ventilatie. 

Lees meer »

Schuifdeuren (met ventilatie) - Uddel

Goede ventilatie in de stal en voldoende lichtopbrengst, twee punten die erg belangrijk zijn voor een agrarische ondernemer. Bij dit project hebben we dit gerealiseerd door het leveren en monteren van schuifdeuren met ventilatie. Deze schuifdeuren worden handbediend en zijn voorzien van rolluiken die elektrisch worden aangedreven. Dat werkt als volgt: op moment dat de ventilatoren een seintje geven dat de stal meer inlaad nodig heeft, gaan automatisch de rolluiken omhoog. Op die manier dus altijd optimale ventilatie in uw stal! Bronkhorst Agrosystemen is specialist in totaaloplossingen op het gebied van stalventilatie in combinatie met agrarische deuren!  Zie hieronder de foto's en toegepaste producten.

Lees meer »