Schuifdeuren (met ventilatie) - Uddel

Totaaloplossing gerealiseerd...

Goede ventilatie in de stal en voldoende lichtopbrengst, twee punten die erg belangrijk zijn voor een agrarische ondernemer. Bij dit project hebben we dit gerealiseerd door het leveren en monteren van schuifdeuren met ventilatie. Deze schuifdeuren worden handbediend en zijn voorzien van rolluiken die elektrisch worden aangedreven. Dat werkt als volgt: op moment dat de ventilatoren een seintje geven dat de stal meer inlaad nodig heeft, gaan automatisch de rolluiken omhoog. Op die manier dus altijd optimale ventilatie in uw stal! Bronkhorst Agrosystemen is specialist in totaaloplossingen op het gebied van stalventilatie in combinatie met agrarische deuren!  Zie hieronder de foto's en toegepaste producten.

TOEGEPASTE PRODUCTEN

Schuifdeuren met glassectie

Deze deuren zijn gemaakt van zwarte sandwichpanelen met houtnerfmotief. De deuren zijn voorzien van een RVS omlijsting voor een lange levensduur.

Schuifdeuren met windsturing / rolluik

Deze deuren zijn elektrisch aangedreven en voorzien van windsturing en rolluiken. Deze worden centraal bediend. De deur is gemaakt van Antraciet sandwichpanelen.

RVS gaas 

De schuifdeuren zijn aan de binnenzijde voorzien van RVS gaas om zo het binnenvliegen van vogels in de stal te voorkomen.

Schuifdeur zonder glas

Deze schuifdeur is handbediend en gemaakt van sandwichpanelen in de kleur Antraciet (RAL 7016). Gemaakt met RVS deur onderdelen.